BAŞKAN ACAY YANGIN YERİNE GİTTİ

İlçeler 24.11.2021 - 22:06, Güncelleme: 24.11.2021 - 22:06
 

BAŞKAN ACAY YANGIN YERİNE GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Aacy bu akşam ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Darıca Bayramoğlu Mahallesi Nalan Sokak üzerinde çıkan yangında evleri yanan Şahin ailesine ziyarette bulunarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.. Başkan Acay Şahin ailesine yapabilecekleri her konuda yarımdımcı olmaya hazır olduklarını dile getirirken, aile de bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Aacy bu akşam ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Darıca Bayramoğlu Mahallesi Nalan Sokak üzerinde çıkan yangında evleri yanan Şahin ailesine ziyarette bulunarak, geçmiş olsun dileklerini iletti..

Başkan Acay Şahin ailesine yapabilecekleri her konuda yarımdımcı olmaya hazır olduklarını dile getirirken, aile de bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.