BAKAN VARANK GEBZE'YE NİÇİN GELDİ?

Bilim-Teknoloji 15.04.2022 - 15:00, Güncelleme: 15.04.2022 - 15:25
 

BAKAN VARANK GEBZE'YE NİÇİN GELDİ?

KOCAELİ HABERİ
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bugün geldiği TÜBİTAK Gebze yerleşkesinde, Doğan Online ve Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan ile birlikte yapay zeka ve coğrafi işaretli ürünler alanlarında iki önemli projenin hayata geçiriliş törenine katılım sağladı.. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve GTO Başkanı Nail Çiler'in de hazır bulunduğu tören için Kocaeli Büyükşehire Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, konu ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında  "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’ın himayelerinde Tübitak Bilgem, TÜRKPATENT, Marka ve hepsiburada.com iş birliğiyle yapay zeka ve coğrafi işaretli ürünler alanlarında iki önemli proje hayata geçiyor." bilgisi ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bugün geldiği TÜBİTAK Gebze yerleşkesinde, Doğan Online ve Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan ile birlikte yapay zeka ve coğrafi işaretli ürünler alanlarında iki önemli projenin hayata geçiriliş törenine katılım sağladı..

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve GTO Başkanı Nail Çiler'in de hazır bulunduğu tören için Kocaeli Büyükşehire Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, konu ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında  "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’ın himayelerinde Tübitak Bilgem, TÜRKPATENT, Marka ve hepsiburada.com iş birliğiyle yapay zeka ve coğrafi işaretli ürünler alanlarında iki önemli proje hayata geçiyor." bilgisi ile paylaştı..

Resim

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.