Bakan Koca'dan ''Maymun Çiçeği'' açıklaması

Sağlık 04.06.2022 - 21:38, Güncelleme: 04.06.2022 - 21:38
 

Bakan Koca'dan ''Maymun Çiçeği'' açıklaması

kocaeli haberi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de Maymun Çiçeği tanısı konmuş bir hasta olmadığını açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Maymun Çiçeği hastalığına ilişkin bir duyuru yaptı. Fahrettin Koca Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: "İstanbul’da, MAYMUN ÇİÇEĞİ hastası olabileceği şüphesiyle medyada konu edilen 4 KİŞİ için gerekli testler yapılmış, 4’ünün de TEST SONUCU NEGATİF çıkmıştır. Türkiye’de, şu ana dek Maymun Çiçeği tanısı konmuş hasta yoktur. “Ya öyleyse” gibi düşüncelerle kaygıya yol açılmamalıdır."
kocaeli haberi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de Maymun Çiçeği tanısı konmuş bir hasta olmadığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Maymun Çiçeği hastalığına ilişkin bir duyuru yaptı.

Fahrettin Koca Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"İstanbul’da, MAYMUN ÇİÇEĞİ hastası olabileceği şüphesiyle medyada konu edilen 4 KİŞİ için gerekli testler yapılmış, 4’ünün de TEST SONUCU NEGATİF çıkmıştır. Türkiye’de, şu ana dek Maymun Çiçeği tanısı konmuş hasta yoktur. “Ya öyleyse” gibi düşüncelerle kaygıya yol açılmamalıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.