BAKAN KOCA MÜJDEYİ VERDİ

Sağlık 18.04.2022 - 16:44, Güncelleme: 18.04.2022 - 16:57
 

BAKAN KOCA MÜJDEYİ VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa Valiliğini ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Koca, "Koronavirüs salgını hala gündemimizde olsa da artık zihnimizden çıkarma zamanı gelmiştir. Bundan sonra kişisel koruyucu tedbirler ve aşıyla korunup günlük hayatımızı sürdürmek istiyoruz" dedi. Bakan Koca, çarşamba günü Bilim Kurulu toplantısının gerçekleşeceğini belirterek, "Kanaatimce bu toplantı bilim kurulunun en önemli toplantılarından biri olacaktır" ifadelerini kullandı "COVID SERVİSLERİ PEYDERPEY KAPANMAKTADIR" Vaka sayısının dün itibariyle 3 bin 200'e kadar düştüğünü kaydeden Bakan Koca, "Hastanelerimizde yoğun bakımlarda gittikçe hastalarımız azalmakta, Covid servislerimiz peyderpey kapanmaktadır. Bu hafta çarşamba günü toplanacak olan bilim kurulumuzda salgında gelinen noktayı ve mecbur tedbirleri ele alacağız. Kanaatimce bu toplantı bilim kurulunun en önemli toplantılarından biri olacaktır" diye konuştu. "SON NOKTAYA GELMİŞ DURUMDAYIZ" Daha önce çağrıya çıktıkları 3 aşının olduğunu anımsatan Koca, "Hepatit A, su çiçeği ve kuduz. Son noktaya gelmiş durumdayız. Teknoloji transferiyle hücreden, Türkiye'de üretilmek üzere bu 3 aşı da üretilmiş olacak. Önümüzdeki dönemde özellikle hıfzıssıhha ve biyoteknoloji alanında olabilecek yerli yatırım haberlerini dikkatle izleyelim" dedi. (Habertürk)
KOCAELİ HABERİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa Valiliğini ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Koca, "Koronavirüs salgını hala gündemimizde olsa da artık zihnimizden çıkarma zamanı gelmiştir. Bundan sonra kişisel koruyucu tedbirler ve aşıyla korunup günlük hayatımızı sürdürmek istiyoruz" dedi. Bakan Koca, çarşamba günü Bilim Kurulu toplantısının gerçekleşeceğini belirterek, "Kanaatimce bu toplantı bilim kurulunun en önemli toplantılarından biri olacaktır" ifadelerini kullandı

"COVID SERVİSLERİ PEYDERPEY KAPANMAKTADIR"

Vaka sayısının dün itibariyle 3 bin 200'e kadar düştüğünü kaydeden Bakan Koca, "Hastanelerimizde yoğun bakımlarda gittikçe hastalarımız azalmakta, Covid servislerimiz peyderpey kapanmaktadır. Bu hafta çarşamba günü toplanacak olan bilim kurulumuzda salgında gelinen noktayı ve mecbur tedbirleri ele alacağız. Kanaatimce bu toplantı bilim kurulunun en önemli toplantılarından biri olacaktır" diye konuştu.

"SON NOKTAYA GELMİŞ DURUMDAYIZ"

Daha önce çağrıya çıktıkları 3 aşının olduğunu anımsatan Koca, "Hepatit A, su çiçeği ve kuduz. Son noktaya gelmiş durumdayız. Teknoloji transferiyle hücreden, Türkiye'de üretilmek üzere bu 3 aşı da üretilmiş olacak. Önümüzdeki dönemde özellikle hıfzıssıhha ve biyoteknoloji alanında olabilecek yerli yatırım haberlerini dikkatle izleyelim" dedi.
(Habertürk)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.