BABACAN'A SİYASET KULİSLERİNİ SALLAYAN ZİYARET

Siyaset 24.11.2021 - 22:23, Güncelleme: 24.11.2021 - 22:23
 

BABACAN'A SİYASET KULİSLERİNİ SALLAYAN ZİYARET

Kocaelihaberi
Yaşanan ekonomik krizin ve bu krizi bağlı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istifa çağrılarının Türkiye'nin bir numaralı gündemi olduğu bir zaman diliminde, Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye Büyükelçisi David M. Satterfield bugün DEVA Partisi Genel Merkezini ziyaret etti.. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, siyaset kulislerini sallayan bu ziyareti sosyal medyadan  "Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye Büyükelçisi Sayın David M. Satterfield bugün Genel Merkezimizi ziyaret etti. Türkiye-ABD ilişkileri ve gündem üzerine görüş alışverişinde bulunduk.Sayın David M. Satterfield’e ziyareti için teşekkür ederim." sözleri ile duyurdu..
Kocaelihaberi

Yaşanan ekonomik krizin ve bu krizi bağlı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istifa çağrılarının Türkiye'nin bir numaralı gündemi olduğu bir zaman diliminde, Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye Büyükelçisi David M. Satterfield bugün DEVA Partisi Genel Merkezini ziyaret etti..

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, siyaset kulislerini sallayan bu ziyareti sosyal medyadan  "Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye Büyükelçisi Sayın David M. Satterfield bugün Genel Merkezimizi ziyaret etti. Türkiye-ABD ilişkileri ve gündem üzerine görüş alışverişinde bulunduk.Sayın David M. Satterfield’e ziyareti için teşekkür ederim." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.