Ayşe Ateş'ten duruşma öncesi son mesaj

Siyaset 01.07.2024 - 06:27, Güncelleme: 01.07.2024 - 06:27
 

Ayşe Ateş'ten duruşma öncesi son mesaj

KOCAELİ HABERİ
Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, bugün görülecek dava öncesi son mesajını paylaştı. Ateş, “Vereceğim hukuk mücadelesinin ilk günü” dedi. Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması yarın Ankara Sincan Cezaevi’nde görülecek. Tüm Türkiye’nin ve özellikle siyasilerin yakından takip edeceği tarihi duruşmada 22 sanık hakim karşısına çıkacak. Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Sinan Ateş davasının ilk duruşmasından önce sosyal medya platformu X hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Ateş sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şunları söyledi; “YARIN İLK GÜNÜ..." "Toplumsal huzurun anahtarını, en tabii hakkımızı, bütün insani haklarımızın güvencesini istiyoruz. Adalet istiyoruz, adalet! Hiç kimse bu kadar delil varken cinayeti yalnızca kör bir kayıkçının gördüğüne ikna olmamızı; Kendini suç işleme özgürlüğüne sahip seçkin kitle zanneden bir kalabalığın “Artık yasa dışı diye bir şey yok, çünkü bize yasa yok” dayatmasını kabullenmemizi beklemesin. Berrak suyu bulandırmaya, aklımızla alay etmeye kalkmasın. “VERECEĞİM HUKUK MÜCADELESİNİN İLK GÜNÜ” Yarın iki kızımın bakkaldan sakız alma, parkta, bahçede arkadaşlarıyla oyun oynama, okula yürüyerek gitme özgürlüğünü, insan gibi yaşama hakkını geri almak için vereceğim hukuk mücadelesinin ilk günü. Biliyorum ki ben vazgeçersem, babalarının katilleri elini kolunu sallayarak sokakta gezmeye devam ederse kızlarımın asla normal bir hayatı olmayacak. Ne çocukluklarını ne de gençliklerini yaşayabilecekler. Bizi bu mücadelede yalnız bırakmayanlara teşekkür ederim”   
KOCAELİ HABERİ

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, bugün görülecek dava öncesi son mesajını paylaştı. Ateş, “Vereceğim hukuk mücadelesinin ilk günü” dedi.

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması yarın Ankara Sincan Cezaevi’nde görülecek. Tüm Türkiye’nin ve özellikle siyasilerin yakından takip edeceği tarihi duruşmada 22 sanık hakim karşısına çıkacak.

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Sinan Ateş davasının ilk duruşmasından önce sosyal medya platformu X hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Ateş sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şunları söyledi;
“YARIN İLK GÜNÜ..."
"Toplumsal huzurun anahtarını, en tabii hakkımızı, bütün insani haklarımızın güvencesini istiyoruz.
Adalet istiyoruz, adalet!
Hiç kimse bu kadar delil varken cinayeti yalnızca kör bir kayıkçının gördüğüne ikna olmamızı;
Kendini suç işleme özgürlüğüne sahip seçkin kitle zanneden bir kalabalığın “Artık yasa dışı diye bir şey yok, çünkü bize yasa yok” dayatmasını kabullenmemizi beklemesin.
Berrak suyu bulandırmaya, aklımızla alay etmeye kalkmasın.
“VERECEĞİM HUKUK MÜCADELESİNİN İLK GÜNÜ”
Yarın iki kızımın bakkaldan sakız alma, parkta, bahçede arkadaşlarıyla oyun oynama, okula yürüyerek gitme özgürlüğünü, insan gibi yaşama hakkını geri almak için vereceğim hukuk mücadelesinin ilk günü.
Biliyorum ki ben vazgeçersem, babalarının katilleri elini kolunu sallayarak sokakta gezmeye devam ederse kızlarımın asla normal bir hayatı olmayacak. Ne çocukluklarını ne de gençliklerini yaşayabilecekler.
Bizi bu mücadelede yalnız bırakmayanlara teşekkür ederim” 

ayse-ates7.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.