AV. KEMAL MEMİŞ YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaşam 23.07.2024 - 07:55, Güncelleme: 23.07.2024 - 07:55
 

AV. KEMAL MEMİŞ YAŞAMINI YİTİRDİ

KOCAELİ HABERİ
DEVA Partisi Gebze kurucu ilçe bşkanı ve Kocaeli İl Başkan yardımcısı Av. Kemal Memiş yakalandığı amansız hastalık sonucu bu sabaha karşı yaşamını yitirdi. Av. Kemal Memiş'in lösemi hastalığı nedeni ile tedavi altında bulunduğu Kocael Şehir Hastanesinde bu sabaha karşı yaşamını yitirdiği haberi, Kocaeli ve Gebze Bölgesinde büyük bir üzüntü oluşturdu.. Av. Kemal Memiş'in cenazesi Dilovası Kayapınar mahallesi İmam Buhari camiinden bugün öğlen namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa defnedilecektir.. Kocaeli haberi Gazetesi olarak merhum Kemal Memiş'e Allah'tan rahmet üzüntülü ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.. 
KOCAELİ HABERİ

DEVA Partisi Gebze kurucu ilçe bşkanı ve Kocaeli İl Başkan yardımcısı Av. Kemal Memiş yakalandığı amansız hastalık sonucu bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Av. Kemal Memiş'in lösemi hastalığı nedeni ile tedavi altında bulunduğu Kocael Şehir Hastanesinde bu sabaha karşı yaşamını yitirdiği haberi, Kocaeli ve Gebze Bölgesinde büyük bir üzüntü oluşturdu..

Av. Kemal Memiş'in cenazesi Dilovası Kayapınar mahallesi İmam Buhari camiinden bugün öğlen namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa defnedilecektir..

Kocaeli haberi Gazetesi olarak merhum Kemal Memiş'e Allah'tan rahmet üzüntülü ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.