AŞK İDDİALARINA SON NOKTAYI KOYDU

Magazin - Cemiyet 08.10.2021 - 16:58, Güncelleme: 08.10.2021 - 16:58
 

AŞK İDDİALARINA SON NOKTAYI KOYDU

KOCAELİ HABERİ
Erdal Beşikçioğlu’nun sahneye koyduğu, Tatbikat Sahnesi yapımı 'Küvetteki Gelinler' oyununun prömiyeri ünlü davetlilerin katılımıyla önceki akşam Fişekhane’de yapıldı. Oyunu izlemeye gelenler arasında Hande Doğandemir de vardı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hande Doğandemir, "Daha İyi Bir Yarın'ın çekimleri bitti. Onu merakla bekliyorum henüz izleme fırsatı bulamadık. İzleyiciyle beraber izleyeceğiz artık." diye konuştu. "HAYATIMDA KİMSE YOK" 35 yaşındaki oyuncu, filmdeki rol arkadaşı Yağız Can Konyalı ile aşk yaşadığı yönündeki haberlere açıklık getirdi. Hande Doğandemir, konuyla ilgili, "Öyle bir şey yok arkadaşlar. Birçok dedikodu çıkıyor hangi birini yalanlayayım? Hayatımda kimse yok, olursa niye saklayayım ayrıca." şeklinde konuşarak iddiaları yalanladı
KOCAELİ HABERİ

Erdal Beşikçioğlu’nun sahneye koyduğu, Tatbikat Sahnesi yapımı 'Küvetteki Gelinler' oyununun prömiyeri ünlü davetlilerin katılımıyla önceki akşam Fişekhane’de yapıldı. Oyunu izlemeye gelenler arasında Hande Doğandemir de vardı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hande Doğandemir, "Daha İyi Bir Yarın'ın çekimleri bitti. Onu merakla bekliyorum henüz izleme fırsatı bulamadık. İzleyiciyle beraber izleyeceğiz artık." diye konuştu.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

35 yaşındaki oyuncu, filmdeki rol arkadaşı Yağız Can Konyalı ile aşk yaşadığı yönündeki haberlere açıklık getirdi. Hande Doğandemir, konuyla ilgili, "Öyle bir şey yok arkadaşlar. Birçok dedikodu çıkıyor hangi birini yalanlayayım? Hayatımda kimse yok, olursa niye saklayayım ayrıca." şeklinde konuşarak iddiaları yalanladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.