ARTIK AK PARTİ'NİN EN BÜYÜK VE EN ÖNEMLİ İLÇE BELEDİYESİ GEBZE OLDU

Siyaset 26.07.2024 - 08:37, Güncelleme: 26.07.2024 - 08:37
 

ARTIK AK PARTİ'NİN EN BÜYÜK VE EN ÖNEMLİ İLÇE BELEDİYESİ GEBZE OLDU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2019 yerel seçimlerine kadar Ak Partinin Kocaeli'de ki "en büyük ve en önemli" ilçe belediyesi İzmit Belediyesi idi. Bu hem İzmit'in merkez ilçe olmasından kaynaklanıyordu hem de Ak Partili Belediye başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın karizmatik yapısı ve duruşundan. Lakin 2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediyesi CHP'ye kaptırılınca ve CHP milletvekilliğinden gelerek belediye başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet'in de karizması baskın çıkınca, Ak Parti Kocaeli'de bu  "en büyük ve en önemli" ilçe belediyesini kaybetmiş oldu..  "En büyük ve en önemli" kavramları boşluk kabul etmediği için nüfus ve üretim potansiyeli yüksek olan Ak Partili Gebze belediyesi anında Ak Parti Kocaeli'nin  "en büyük ve en önemli" ilçe belediyesi oluverdi.. 2019'kadar Ak Parti Kocaeli'nin en gözde belediye başkanları Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile İzmit Belediye başkanı Dr. Nevzat Doğan iken 2019'dan sonra ise  Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın ile Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz oldu.. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk dün İzmit'ten kalkarak ta Gebze'ye kadar geldi ve Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'e makamında bir nezakeet ziyareti gerçekleştirdi.. Ve tabi ki bu önemli ziyarette, Gebze'nin öneminin bir kez daha sağlaması oldu..   
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2019 yerel seçimlerine kadar Ak Partinin Kocaeli'de ki "en büyük ve en önemli" ilçe belediyesi İzmit Belediyesi idi. Bu hem İzmit'in merkez ilçe olmasından kaynaklanıyordu hem de Ak Partili Belediye başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın karizmatik yapısı ve duruşundan.

Lakin 2019 yerel seçimlerinde İzmit Belediyesi CHP'ye kaptırılınca ve CHP milletvekilliğinden gelerek belediye başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet'in de karizması baskın çıkınca, Ak Parti Kocaeli'de bu  "en büyük ve en önemli" ilçe belediyesini kaybetmiş oldu..

 "En büyük ve en önemli" kavramları boşluk kabul etmediği için nüfus ve üretim potansiyeli yüksek olan Ak Partili Gebze belediyesi anında Ak Parti Kocaeli'nin  "en büyük ve en önemli" ilçe belediyesi oluverdi..

2019'kadar Ak Parti Kocaeli'nin en gözde belediye başkanları Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile İzmit Belediye başkanı Dr. Nevzat Doğan iken 2019'dan sonra ise  Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın ile Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz oldu..

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk dün İzmit'ten kalkarak ta Gebze'ye kadar geldi ve Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'e makamında bir nezakeet ziyareti gerçekleştirdi..

Ve tabi ki bu önemli ziyarette, Gebze'nin öneminin bir kez daha sağlaması oldu..
Bir 4 kişi ve Oval Ofis görseli olabilir

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.