VE BEKLENEN AK PARTİLİ ADAY ADAYI ÇAYOROVA'DA

2024 yerel seçimlerinde Kocaeli’nin ilçelerinde, hangi belediye başkanları değişir ve yerlerine kimler aday gösterilebilir şeklinde ki ilçe ilçe yaptığımız araştırmalarımız devam ediyor..

Çayırova’da mevcut belediye başkanı Bünyamin Çiftçi’nin tekrar aday gösterilip gösterilmeyeceği belirsizliğini korurken, belediye başkan adaylığı için en fazla konuşulan isimlerden birisi ise Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı İbrahim Sekmen idi..

Nazmi Özmen’in Ak Parti Çayırova ilçe başkanı olduğu dönemde, 2011-2014 yılları arasında Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan İbrahim Sekmen daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesinde bürokrat olarak çalışmaya başlamış ve bugün için Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanılığı görevine kadar yükselmişti..

VE BEKLENEN AK PARTİLİ ADAY ADAYI ÇAYOROVA'DA

Kendisi devlet memuru statüsünde olduğundan dolayı, belediye başkan adayı olmak için 1 Aralık 2023 tarihine kadar memuriyetten istifası gerekmeyen İbrahim Sekmen, geçtiğimiz günlerde Çayırova'ya geldi ve Çayırova Belediye Başkan adayı olmak için siyasi çalışmalarına başladı..

İlk olarak Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatına bir ziyaret ederek İlçe Başkan vekili Paşa Ali Elmalı ile bir sohbet gerçekleştiren İbrahim Sekmen daha sonra 2009 yılından beri birlikte siyaset yaptığı Çayırovalı genç arkadaşları ile bir araya geldi..

İbrahim Sekmen'in Ak Parti Çayırova İlçe Gençlik kolları başkanı olduğu dönemde yönetimimde olan arkadaşları ile yaptığı istişare toplantssına Şahin Çat, Yunus Aras, Akın Gamsız, Bahadır Akbaba, Berat Yaman, Muharrem Şakar, Hüseyin Sal, Mustafa Çapan ve Özcan Özsoy'ın yanısıra Ak Parti Çayırova önceki dönem gençlik kolları başkanlarından Muhammet Yeşilkaya ve Kerem Coşkun'da katılım sağladı..