SEÇİLMİŞ BAŞKAN KÖKSAL ŞAKAR'DAN İLK AÇIKLAMA

AK Parti Darıca 6. Olağan İlçe Kongresi bugün Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ve çok sayıda partilinin katılımları ile Darıca Bağlarbaşı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi..

Divan başkanlığını Ak Parti Kocaeli İl Koordinatörü Ekrem Görçeker'in yaptığı kongrede, Genel Merkez ve İl Teşkilatının desteklediği  Köksal Şakar tek aday olarak seçime girdi.  Ak Parti ilçe başkan adayı olacağını önceden açıklayan  Gökmen Hastürk'de liste çıkarmasına rağmen listesinde istifalar olması üzerine divan kurulu tarfından listeyi kabul edilmeyince, kongreye tek liste ile gidildi ve mevcut Başkan Köksal Şakar, yeniden ilçe başkanı oldu..

2023 genel seçimleri öncesinde atama ile geldiği Ak Parti Darıca İlçe Teşkilat başkanlığına bugünkü kongre sonrasında "seçilmiş başkan" olarak devam edecek olan Köksal Şakar kongreden sonucu ile ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli hemşehrilerim, AK Parti Darıca 6. Olağan Kongresi’nde şahsıma gösterdiğiniz teveccühe ve büyük desteğe sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu onurlu görevi yeniden üstlenmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Kongremizin yoğun katılımla gerçekleşmesi, partimize ve davamıza olan bağlılığınızın en güzel göstergesi olmuştur.

Birlik ve beraberlik içinde Darıca'mızı daha güzel yarınlara taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürüttüğümüz bu kutlu davaya, hep birlikte omuz vermeye devam edeceğiz.

Davamızın Lideri Cumhur Başkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Tensipleriyle Bizleri Bu kutlu davada tekrardan aday gösteren İl Başkanımız Sayın Dr. Şahin Talus ve tüm dava arkadaşlarıma ve hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyor, bu yeni dönemin ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Saygılarımla,"