ŞAHİN TALUS VE HALİT YAŞAR GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞMEDİ

AK Parti Kocaeli’de ilçe belediye başkan adayları 3 Şubat 2024 Cumartesi günü İzmit’te, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un da katılım sağlayacağı, İzmit Seka Park içinde bulunan Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 12.00’de ki aday tanıtım programında açıklanacak..

DİLOVASI'NDAN HALİT YAŞAR İL BAŞKANLIĞINA ÇAĞRILDI
Ak Parti Dilovası Belediye Başkan aday adaylarından birisi olan Dilovası eski belediye başkanı Halit Yaşar bugün Ak Parti Kocaeli il başkanlığıan çağrıldığı iddia edildi.

İddiaya göre Ak Parti İl Başkanı Şahin Talus dün gece Halit Yaşar’ı arayarak, bugün Cuma namazından önce il teşkilat binasına gelmesini istemiş.

Bu haber siyaset kulislerinde "aday da gösterilebilir ama muhtemelen aday açıklandıktan sonra Dilovası'nın sözü geçen bir büyüğü olarak, Ak parti içi kargaşanın önüne geçmesi de istenebilir" şeklinde yorumlandı..

ŞAHİN TALUS VE HALİT YAŞAR GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞMEDİ

Sanayi Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla bugün Kocaeli'de sanayiciler ile imzalanan “Su seferberliği” protokolü nedeni ile yukarda iddia edilen İl Başkanı Şahin Talus ve Halit Yaşar arasında bir görüşme gerçekleşmedi. Böyle bir görüşmenin de olmayacağı öğrenildi..