SADECE BAŞKANLARI BÜYÜKAKIN'DAN BAŞKA HERKES FLU!

Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustaf Kemal Atatürk vefatının 85. Yıldönümünde İzmit'te düzenlenen törenle anıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, resmi devlat erkanı ve sivil protokol temsilcilerinin de tam katılım sağladığı tören anından fotoğraf karelerini facebook sosyal medya sayfasından "Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yılında, Atatürk Anıtı’na saygıyla çelenk sunduk. Büyük önderin mirasıyla güçlenerek, daha aydınlık yarınlara ilerliyoruz." mesajı ile paylaştı..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Basın Birimi görevlileri tarafından çekilen fotoğraf karelerinde, sadece kendi Belediye Başkanları Tahir Büyükakın'ın net olarak çekilmesi ve arka plandaki resmi ve sivil protokol temsilcileri ile tören alanında görevli olarak yer alan askerlerin yansıra sivil katılımcıların ise yüzleri tanınmayacak şekilde flu olarak çekilmesi bize "SADECE BAŞKANLARI BÜYÜKAKIN'DAN BAŞKA HERKES FLU!" manşeti attırdı..

Çünkü Tahir Büyükakın'ın arka planında yer alan Ak Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ve İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur'u bile seçip tanımada zorlandık..

Evet Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çok sayın fotoğraf çekimcileri, Başkanınız Büyükakın'ın flu fotoğraf çekimlerini tabi ki yapabilirsiniz ama bugün, o gün değil. Bugün oraya güne özel kıyafetlerini giyerek giden herkesin, Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygısını ve sevgisini herkese en net şekilleriyle gösterme günüdür.. 

Şüphesiz ki herkesin net çıktığı fotoğraf kareleri de çekmişsiniz. Lakin, Başkan Büyükakın'ın 76 bin takipçili facebook sayfasından sadece Büyükakın'ın net görüldüğü fotoğrafların paylaşılmasının zamanlması yanlış ve isabetsiz olmuştur..