NEVZAT GÜLMEN GEBZE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY MI?

Ak Parti Gebze İlçe Taeşkilatının önde gelen isimlerinden birisi olan Nevzat Gülmen, Kocaeli Haberi gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak'ı ziyaret etti.

2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Meclis üyeliğine aday olmak için Ak Parti Gebze İlçe Başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Nevzat Gülmen, "2001 yılında kuruluşundan beri partimzin her kademesinde görevlerde bulundum. Biz görev insanıyız. Şimdi önümüzde böyle bir süreç var. Partimiz böyle bir görevlendirmede bulunursa gereğini ifa ederiz, görev verilmezse de partinin bir neferi olarak siyasi çalışmalarımıza devam ederiz" dedi.

Cengiz Yucak'ın "Gebze Belediye başkanlığına aday adayı olmayı düşünmediniz mi" şeklindeki sorsuna verdiği cevapta "Ak Parti Gebze ilçe başkanımız Recep Kaya 'mevcut belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz'ün ben adayım dediği yerde, ben belediye başkanlığına aday olmam' demişti. Ben de ilçe başkanımız Recep Kaya'nın 'ben Gebze Belediye başkan adayı değilim' dediği yerde, onun önüne geçerek 'ben Gebze Belediye Başkan adayıyım' demem. Bu koşulda böyle bir belediye başkan adaylığı açıklaması yapmam siyaseten şık olmaz" dedi..

Cengiz Yucak nu nazik ziyareti için Nevzat gülmen'e teşekkür etti.