KOCAELİ EMNİYETİNE YÜZLERCE ARAÇ TAKVİYESİ

189 Yeni Araç Emniyet ve Jandarmanın Hizmetine Tahsis Edildi

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı hizmetlerine tahsis edilen 189 aracın teslim töreni Vali İlhami Aktaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. 
20 Eylül 2024 tarihinde İçişleri Bakanlığınca trafik ve asayiş hizmetleri için alınan ülkemiz genelindeki Emniyet ve Jandarma Teşkilatının hizmetine sunulan 7 bin 204 yeni araçtan 128’i Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne, 61’i de İl Jandarma Komutanlığı emrine tahsis edildi.

Araç teslim törenine Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra AK PARTİ Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Soba, Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Baro Başkanı Av. Mehmet Gül, Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Başiskele Kaymakamı Soner Şenel, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, kurum müdürleri ile emniyet ve jandarma personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu ve Vali İlhami Aktaş’ın konuşmaları ile devam etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya başta olmak üzere hayırseverlere, firmalara ve STK’lara, araçların tahsis edilmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, taşıtların huzura, güvene ve hayırlara vesile olmasını diledi. 
İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nun yaptığı dualar eşliğinde kurban kesimi gerçekleşti.

Vali İlhami Aktaş ve protokol üyelerinin hayırlı olsun dilekleriyle anahtarları teslim etmesi ve günün anısına fotoğraf çekiminin ardından, güvenlik güçlerimize tahsis edilen araçlar görev yerlerine hareket ettiler