İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ AYTUN ÇIRAY MİLLET İTTİFAKININ BAKAN İSİMLERİNİ AÇIKLADI

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kılıçdaroğlu'nun evinin mutfağında Türkiye ekonomisine dair bir video çekti. Kılıçdaroğlu, videoyu Twitter'dan "Şampiyonlar Ligi hazır" notuyla paylaştı.

“BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNU DA GÖRECEKSİNİZ”

Kılıçdaroğlu "Bütçe disiplinini sağlarken vergide adaleti de sağlayacağız. Planlı ve temiz yatırımlarla her alanda üretim hamleleriyle yenilikçi teknolojilerle ülkemizi dünyayla rekabet eden bir ülke haline getireceğiz. Hatırlayın önce ferah sonra da refah dedik. Türkiye’ye hızlı nefes aldırıp bizi bu krizden çıkaracak ve sonrasında da kalıcı refahı hazırlayacak ekipler hazır. Dünyada çok saygı gören yurt içinde ve yurt dışında çalışan akademisyenlerimiz, deneyimli bürokratlarımız var bu ekipte. Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarından ekonomi alanında uzman isimler ki birkaç gün içerisinde bu şampiyonlar ligi kadrosunu da göreceksiniz." dedi..

AYTUN ÇIRAY MİLLET İİTİFAKININ BAKAN İSİMLERİNİ AÇIKLADI

İYİ Parti İzmir Milletvekili; İstihbarat ve Milli Güvenlik Komisyonu Aytun Çıray bu video paylaşımından sonra kendi twitter sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
Ekonomi'nin kime teslim edileceği belli oldu.
Bülent Kuşoğlu, Maliye veya Sosyal Güvenlik..
Ahmet Akın, Enerji Bakanı..
MuharremErkek, Adalet Bakanı..
Faik Öztrak, Meclis Başkanı olurlar.
Dışişleri Komisyon Başkanıysa Namik Tan
Hepsi iyakat sahipleridir. Başka tahminlerim de var tabii..!

Ekonomi'nin kime teslim edileceği belli oldu.@bkusoglu da Maliye veya Sosyal Güvenlik..@ahmetakin Enerji..@MuharremErkek17 Adalet Bakanı..@faikoztrak Meclis Başkanı olurlar.
Dışişleri Komisyon Başkanıysa @NamikTan.
Hepsi iyakat sahipleridir.
Başka tahminlerim de var tabii..! https://t.co/LsOMmo1U6k

— Aytun Çıray (@TCAytunCiray) May 2, 2023