İSMAİL YILDIRIM ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'E HANGİ SİYASİ TAKTİKLERİ VERECEK?

Ak Parti Kocaeli, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İzmit, Derince ve Karamürsel ilçe belediye seçimlerini CHP'ye kaybetmişti..

Üç dönem kuralınca Karamürsel Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilmeyen İsmail Yıldırım'ın yerine ise onun belediye başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya aday gösterilmiş ama İsmail Yıldırım'ın da açık desteğine rağmen seçim CHP'ye kaybedilmişti..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın seçimlerden sonra İsmail Yıldırım'ı, Başkan Danışmanı olarak Büyükşehir Belediyesi kadrosuna dail ederken, İsmail yıldırım bu haberi sosyal medyadan "Siyaset Danışmanlığı görevine getirildim" sözleri iel duyurmuştu..

Seçim kaybedilen ilçenin eski belediye başkanı İsmail Yıldırım, "Kocaeli'de ki Ak Partili belediyelere siyasi danışmanlık" şeklindeki yeni görevi için bugün Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret etti..

Zinnur Büyükgöz bu ziyareti sosyal medyadan "Önceki Dönem Karamürsel Belediye Başkanımız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın'ın danışmanı İsmail Yıldırım'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu..

Öte yandan seçimin kaybedildiği Karamürsel'den gelen siyasi danışman İsmail Yıldırım'ın, seçim kazanmış Ak Partili ilçe belediye başkanlarına nasıl yeni siyasi taktikler vereceği ise siyaset kulislerinin merak konusu oldu..