BÜYÜKAKIN VE BÜYÜKGÖZ BAŞKANLARA GEBZE'DEN ŞİKAYET VAR

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz’ün aradan geçen beş buçuk yıla rağmen Gebze Kent Meydanı ve çarşı merkezinde bir türlü tamamlanamayan inşa ve restorasyon çalışmaları çileden çıkartırken, bozuk alt ve üst yapı ise tepkilere neden oluyor..

Gebze’de bu sorunlara tepki gösteren bir çarşı esnafı, birebir yaşadıklarını, bize fotoğrafları ile birlikte şu ifadelerle iletti;  

“Burası yaklaşık nüfusu 1 milyona dayanan Gebze çarşı merkezinin göbeği. Bu görmüş olduğumuz tablolar her gün yaşamaktayız. Bu yapılan altyapı çok kısa bir zaman önce yapılmıştı. Biz bu tabloyu çarşı esnafı ve Gebze vatandaşları olarak her yağmur yağdığında yaşamaktayız. Maalesef her taşa bastığımızda altından üzerimize su ve Çamur sıçramaktadır.

Diğer göndereceğim fotoğraf ise Kocaeli’nin merkez ilçesi İzmit’e ait. Biz Gebzeliler acaba başka bir ülkenin vatandaşı mıyız yoksa Kocaeli Büyükşehire bağlı bir içlemiyiz?

Kocaeli’nin her tarafı tramvay hatlarıyla donatılırken, maalesef Gebze’nin iki ana caddesi dahi yürüyecek durumda değil. Lütfen bunu okurlarınız ve kamuoyuyla paylaşınız”

Evet hiçbir siyasi parti ile bağlantısı olmadığını bildiğimiz bu çarşı esnafının, Gebze ile ilgili bu tespitlerini biz de Gebze kamuoyunun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın dikkatine sunuyoruz.