BÜYÜKGÖZ GEBZE'YE GELEN SANAYİ BAKANINI KARŞILAMAYA DA GİDEMEDİ!

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 14 Ekim Dünya Standartlar Günü ve TSE 70. Yıl programı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirilen programa; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, Kocaeli MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin, ISO Başkanı Dr. Sung Hwan Cho, Akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ SANAYİ BAKANINI KARŞILAMAYA DA GİDEMEDİ
11 Ekim 2024 Cuma günü bir vatandaşın tespit edip kamuoyunu çağrı yapması üzerine Gebze ilçesindeki bir hayvan rehabilitasyon merkezinde çöp torbaları içinde çok sayıda kedi ve köpek ölü olarak bulundu. Hayvanların zehirli iğneyle öldüğü iddia edildi. Gebze ve Türkiye genelinde insanlara çok büyük tepkiler gösterdi..

Kocaeli Valiliği ve Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Gebze Belediyesi, olayın ilgililerinin açığa alındığını bildirdi. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Hepimizi derinden sarsan bu görüntülere sebep olan herkese hesabını soracağız.” açıklamasını yaptı.

İşte o günden beri kamuoyunun karşısına pek çıkmayan, etkinliklere pek katılmayan Zinnur Büyükgöz bugün Gebze'ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ı karşılamaya bile gitmedi ya da gidemedi..

Bu durum ise Gebze kamuoyunda "Başkan Büyükgöz toplumu derinden yaralayan bu kedi ve köpek ölümlerinin zamanla unutulmasını yeğliyor" şeklinde yorumlandı.. 

Zira Başkan Büyükgöz bugüne kadar Gebze'ye gelen Bakan beyleri karşılamayı hiç ihmal etmemişti..