KOCAELİ KYK YURTLARINDAKİ YEMEKLERDE NELER ÇIKMIŞ?

Kocaeli'de bulunan KYK yurtlarında öğrencilere verilen yemeklerde kurt, salyangoz, plastik, böcek ve çeşitli yabancı cisimler çıktığı iddia edildi. Emek Partisi İstanbul Milletvekili İskender Bayhan bu iddiayla ilgili olarak X (twitter) hesabından açıklama yaptı.

Bayhan  "Bu yemekleri ilgili Bakanlara, YÖK üyelerine ve Rektörlere yedirmek lazım! "Eğitime Bütçe, Söz Hakkı Öğrenciye" talepleriyle mücadele eden öğrencilerin yanındayız!" dedi.

Bayhan'ın paylaşımı şu şekildeydi;
"Kocaeli Üniversitesi’nden bize ulaşan öğrenciler, Erkek Öğrenci Yurdu’ndaki (Arızlı KYK) yemeklerde kurt, salyangoz, plastik, böcek ve çeşitli yabancı cisimler bulunduğunu anlattı.
Erdoğan-Şimşek marka OVP’nin üniversitelere yansıması; fahiş yemekhane ücretleri, yurt zamları ve sağlıksız yemekler... Bu yemekleri ilgili Bakanlara, YÖK üyelerine ve Rektörlere yedirmek lazım! "Eğitime Bütçe, Söz Hakkı Öğrenciye" talepleriyle mücadele eden öğrencilerin yanındayız!"

Kocaeli Üniversitesi’nden bize ulaşan öğrenciler, Erkek Öğrenci Yurdu’ndaki (Arızlı KYK) yemeklerde kurt, salyangoz, plastik, böcek ve çeşitli yabancı cisimler bulunduğunu anlattı.

Erdoğan-Şimşek marka OVP’nin üniversitelere yansıması; fahiş yemekhane ücretleri, yurt zamları ve… pic.twitter.com/vrz5BYH0mi

— İskender Bayhan (@iskenderbayhn) October 13, 2024