HAKAN AYDEMİR AK PARTİ GEBZE İLÇE YÖNETİMİNE Mİ GİRECEK?

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde, Ak Partiye olan maddi ve manevi katkılarından dolayı Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı tarafından kendisine "teşekkür plaketi" takdim edilen, Gebzeli genç iş insanı Hakan Aydemir, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde her ne kadar Gebze Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu yapmış olsa dahi siyaset kulislerinde "Hakan Aydemir, Ak Parti Gebze İlçe Yönetim kurulu üyeliği için değerlendirilecek" yorumları yapılmıştı..

9 Kasım 2024 tarihinde yapılacak olan Ak Parti Gebze İlçe kongresinde mevcut ilçe başkanı Recep Kaya'nın tekrar ilçe başkan adayı gsöterilmesine kesin gözle bakılırken, Recep kaya'nın da her fırsatta Hakan Aydemir ile bir araya gelmesi de dikkatlerden kaçmıyor..

Recep Kaya, bu kritik kongre sürecinde Hakan Aydemir'e yaptığı ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman ile birlikte Kent Fırın Hakan Aydemir’e yeni restore ettiği işletmesinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum." sözleri ile duyurdu..