BÜYÜKAKIN ÇAYIROVA'DA VERDİĞİ MESAJI GEBZE VE DARICA'DA DA VEREBİLECEK Mİ?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın bugün geldiği Çayırova’da bir tarafına Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ve diğer tarafına da Ak Parti Çayırova önceki dönem İlçe Başkanı Sevet Günay’ı alarak esnaf ziyaretleri yaparken verdiği fotoğraf karesi, siyaset kulislerinde geniş yankı buldu..

Ak Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 16 Kasım 2024 tarihinde gerçekleşecek olan kongresinde mevcut ilçe başkanı Erhan Sarıdede’nin tekrar aday gösterilip gösterilmeyeceği merak edilirken,  başkan Büyükakın’ın bugün Çayırova’da bir tarafına mevcut İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ve diğer tarafına da önceki dönem İlçe Başkanı Sevet Günay’ı alarak verdiği fotoğraf karesi, siyaset kulislerinde “Büyükakın Ak Parti Çayırova’da birlik ve beraberlik mesajı verdi” ve “mevcut başkan Erhan Sarıdede’nin yeniden başkan seçilmesi için konsensus arayışı” yorumlarını da beraberinde getirdi..

Ve tabi ki bir başka merak edilen ise "Başkan Büyükakın ilçe kongrelerine giderken aynı parti içinde birlik ve beraberlik mesajını Gebze'de Recep Kaya-İrfan Ayar ve Darıca'da Köksal Şakar-Ufuk Acay ile de verebilecek mi" sorusunu cevabı..