AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANI SARIDEDE’DEN CENGİZ YUCAK’A ZİYARET

Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Erhan Sarıdede, ilçe kurmayları ile birlikte Kocaeli Haberi gazetemizi imtiyaz sahibi Cengiz Yucak’ı ziyaret geldi.

Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Erhan Sarıdede bugün ilçe başkan yardımcıları Özcan Aktepe, Barış Yavuz ve Fatih Fındıkçı ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, genel yayın yönetmenimiz Cengiz Yucak ile yerel ve genel siyaset üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirdi.

16 Kasım 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Ak Parti Çayırova ilçe kongresi ile ilgili olarak da bir değerlendirme yapan Başkan Sarıdede “İlçe Başkanımız Servet Günay’ın belediye başkan aday adaylığı için istifası üzerine Ak Partimizin görevlendirmesi üzerine ilçe başkanlığına getirildik. Önceki yönetimden çok sayıda arkadaş ile birlikte yerel seçimlere hazırlandık. Seçimi kazanmak için arkadaşlarımız ve partililerimiz ile birlikte gece gündüz demeden çok çalıştık ve tüm olumsuz etkenlere rağmen Çayırova Belediye Başkanlık seçimini yine kazanarak, partimizin bayrağını yere düşürmedik. Şimdi önümüzde ilçe kongremiz var. Yerel seçimde omuz omuza çalıştığımız partili arkadaşlarımız ile durumu değerlendirdik ve değerlendirmeye de devam ediyoruz. Partili büyüklerimiz ve Ak Parti Çayırova tabanımız uygun görerek tekrar bize görev verirse, Ak Partimize ve Çayırovalı hemşerilerimize seve seve hizmet vermeye hazırız. Uzun yıllardan beri Çayırova’da ikamet ediyorum. Çayırova’nın her bir köşesini ayrı bilirim, Çayırovalılar beni ben de Çayırovalıları çok iyi tanırım.” dedi.

Cengiz Yucak bu nazik ziyaretleri ve güzel sohbetleri için Başkan Sarıdede ve ekibine teşekkür ederken, siyasi yolculuklarında başarılar diledi. Erhan Sarıdede ve ilç başkan yardımcıları da misafirperverliğinden dolayı Cengiz Yucak’a teşekkür etti.