ARSLAN VE KARA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Ak Parti Kocaeli İl Teşkilatının Çayırovalı yönetim kurulu üyesi ve Çayırovalı iş kadını Arzu Arslan'ın oğlu Melik Osman Arslan ile Ayşe Nur Kara yaşamlarını birleştirdiler..

Hakan ve Arzu Arslan çiftinin yakışıklı oğlulları Melik Osman Arslan ile Mehmet ve Fatma Kara çiftinin güzel kızları Ayşe Nur Kara, Çayırova Cam Mekan tesislerinde düzenlenen görkemli bir düğün töreni iel dünya evine girdiler..

Melik Osman ve Ayşe Nur genç çiftinin nikah akitlerini bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, Kocaeli, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayoırova'dan çok sayıda tanınmış sima ve davetli topluluğu düğüne katılım sağlayarak bu mutlu günlerinde Arslan ev Kata ailesininin sevinçlerine ortak oldular.

Arzu Arslan düğün sonrası sosyal medyadan yayınladığı yteşekkür mesajında "Düğün cemiyetimize katılarak çocuklarımın nikahını kıyan başta Büyükşehir belediye başkanımız Tahir Büyükakın’ a Milletvekilimiz Cemil Yaman’a İlçe başkanlarıma,İl yöneticilerimize, İlçe yöneticilerimize Gençlik kollarımıza, Meclis üyelerimize, Milli eğitim müdürümüz Azmi Tunç’a Değerli yol arkadaşlarıma, dostlarıma kıymetli misafirlerime çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi..