Gebzespor ile Gebze Belediyesi arasındaki ilişkileri o mu yönetecek?

Gebzesporun geçtiğimiz gün gerçekleşen kongresinde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün desteğini bir kez daha arkasına alan Av. Resul Tat tekrar başkan seçildi..

Resul Tat "yeniden başlıyoruz" sloganı ile görevi tekrar üstlenirken, Yönetim kurulunda ise Şaban Yılmaz, Sinan Yücel, Yudum Kaşıkçı, Uğur Arslan, Bahaettin Demircan, Hacı Key, Çağrı Solak, Nilgün Erol, Erdal Ayaydın, Ertuğrul Işık, Velli Akkuş, Mahmut Avcı, Ahmet Öz ve Hüseyin Eren yer aldı..

Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz kongreden sonra yaptığı "Kimsenin şüphesi olmasın. Gebze’mizin en kıymetlisi MorMenekşe’mize dün olduğu gibi, bugünde desteğimiz devam edecek. #Gebzespor’umuz hak ettiği yerlerde olacak. Kentimizi, taraftarımızı, camiamızı ve tüm Gebzelileri gururlandıracak. Kongrede yeniden Başkan seçilen Resul Tat Başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum." paylaşımı ile Gebzespor'a destek vereceğini ilan etti..

Gebze Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü  Hacı Key'in, Gebzespor yönetiminde yer alması ise spor ve siyaset kulislerinde "Bu yeni dönemde Gebzespor ile Gebze Belediyesi arasındaki ilişkileri Hacı Key yönetecek" şeklinde yorumlandı..