SAADET İLÇE BAŞKANI VURAL KENDİLERİNİ GEBZE'DE ''ANA MUHALEFET'' İLAN ETTİ

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı aylık divan toplantısını İlçe Başkanı Erkan Vural’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Gebze ve ülke gündeminin ele alındığı toplantıda İlçe Başkanı Vural "Gebze’nin fiili ana muhalefet partisi Saadet Partisi olarak biziz ve olmaya da devam edeceğiz." dedi..

“SAHİPSİZ 20 YILIN EN SAHİPSİZ DÖNEMİ”
Gebze’de kentin sorunlara değinen Başkan Vural, “Gebze AKP’nin 20 yıldır yönettiği bir şehir. 20 yıldır sahipsiz olan Gebze, özellikle bu dönemde en sahipsiz dönemini yaşıyor. Alt yapı ve üst yapı konusunda ciddi sorunlar yaşayan Gebze, Kaçak imar ve yapılaşma, trafik sorunu yanı sıra sokak temizliklerinden tutun ilaçlamaya kadar ciddi bir yetersizlik görüntüsü veriyor. Reklamlara yaptıkları harcamaları maalesef Gebze’mize yapılmıyor.

“GEBZE, SAADET PARTİSİNİ TERCİH ETMEMESİNİN BEDELİ ÖDÜYOR”
Başkan Vural, sözlerinin devamında Millî Görüş Belediyeciliğinden bahsederek, geçmişte yapılan hizmetlere değindi.

“Gebze, Saadet Partisini tercih etmemesinin bedelini ödüyor. Marmara Bölgesinin çok stratejik bir kavşağında bulunan Gebze, maalesef ürettiği ekonomik değerlere rağmen gerekli hizmetleri alamıyor. Üretimin başkenti Gebze, büyük bir ekonomik imkân sağlarken şehrimize yapılan üvey evlat muamelesini kabul etmiyoruz.”

“GEBZE’NİN FİİLİ ANAMUHALET PARTİSİ, SAADET PARTİSİ’DİR”
“Geçtiğimiz mart ayından mahalli idareler seçimlerini gerçekleştirdik. Ancak vatandaşımız bizi tercih etmedi. Bizler ise Gebze’nin sorunlarının başlangıçtan itibaren takipçisi olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Şu an itibarıyla Belediye Meclisinde temsilcimiz yok; ancak diğer partilerin var. Fakat bizim Gebze’mizin problemlerine ve bu sorunların çözümlerine dair gösterdiğimiz çabayı ne belediye yönetiminden ne diğer muhalefet partilerinden ne de bölgeyi temsil eden vekillerden de görmemekteyiz.  bu şartlarda da Gebze’nin fiili ana muhalefet partisi Saadet Partisi olarak biziz ve olmaya da devam edeceğiz.