TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Vali İlhami Aktaş’ı Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dilek ve temennilerini iletti.

Vali İlhami Aktaş tarafından karşılanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzaladı. Daha sonra valilik makamına geçen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali İlhami Aktaş ile bir süre görüşme gerçekleştirerek, yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuklarıyla bir süre görüşerek sohbet eden Vali Aktaş, nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Kocaeli Valiliği ziyaretlerinde;  Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, İş insanları; Mesut Sayar ve Cavit Vergiveren  eşlik ettiler.