Alaettin Kurt ve deprem şehitleri Gebze'de dualarla anıldı

17 Ağustos 1999 Marmara depreeminde hayatını kaybeden DYP Kocaeli Milletvekili Alaattin Kurt ve tüm deprem şehitleri vefatının 25'inci yıldönümünde Gebze!de ki mezarı başında dualarla anıldı..

Gebze Alaettin Kurt Hizmet Derneği, merhum Alaattin Kurt ve deprem şehitleri için dün Gebze'deki  merkez mezarlığında bir anma programı düzenlendi. Gebze'de ki bu anma programına başta CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gebze Belediyesi Başkan vekili Ahmet Hüseyinçelebi ve Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yandık, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkan Vekili Azim Uysal olmak üzere merhum Alaattin Kurt'un aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı..

Merhum Alaattin Kurt ve tüm deprem şehitleri için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Alaattin Kurt'un kardeşi ve DYP Gebze eski ilçe başkanı Celalettin Kurt yaptığı konuşmada anma programına katılım sağlayan herkese teeşekkür etti..