ABANT MARATONUNA 'GEBZE' DAMGASINI VURDULAR

Gebze Tempo Atletizm spor kulübü başkanı Bilal Dülger ve sporcuları bugün Bolu Abant Gölü Tabiat Parkı'da düzenlenen maraton koşusunda derece yaparak madalya aldılar..

Bilal Dülger bu başarılarını sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

Abant Ultra 33 K Yarışını sağlıklı bir şekilde bitirmenin mutluluğunu yaşarken, yarış içerisinde zorlandığım anlar film şeridi gibi gözlerimin önünde geçip duruyor. Parkurun zorluğunu bir kenara bırakırsak hava şartları müthiş güzeldi. Finişe beni taşıyan güzel yürekli çalışma arkadaşlarım ise her zamanki gibi yine harikaydılar. Ayşegül Gökçe Cenik , Emre Gün ve Hüseyin Turanlı alkışlar size ... Üzerimizde emeği olan Murat Kurtak hocama ayrıca teşekkür ediyorum.

TEMPO ATLETİZM kapanmasın diye uğraş verdiğimiz dönemlerde tanıtım için kürsü yapacak atletler gerekli diye çıkmış olduğumuz bu yolda kim derdi ki başkan çıkacak kürsülerde yer alacak ve Tempo Atletizm bayrağı açılacak.

Zaruriyetten çıkılan bu yolda gelen başarılar ile hedefimize doğru yürümenin mutluluğu ise gerçekten anlatılamaz. Master atletler bu işin rengi ve olmaz ise olmazı. Atletizm camiasının yarış organizatörleri her ne kadar kürsülerde bir kupa , bir plaket vermekten imtina etselerde kayıt istatistiklerini incelemelerini tavsiye ederim. Veya master atletlerin olmadığı organizasyonları hayal etsinler istiyorum.

Her koşulda yanımızda duran, bizlere maddi manevi destek veren ailelerimize teşekkür etmeden geçemeyeceğim.. ABANT ULTRA MARATONU ' da koşan , koşturan, yarışan ve kürsü yapan tüm sporcu arkadaşlarımı kutluyorum..