Ak Parti vekili Cevizoğu İnstagramın açılacağı saati verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Instagram temsilcileri arasındaki görüşme sona ererken, Instagram'ın Kabine toplantısının ardından açılacağı öne sürüldü. Ak Parti'li Hulki Cevizoğlu da Instagram'ın bugün açılabileceğini ifade etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya platformu Instagram'a getirilen erişim engeline ilişkin, platform temsilcileri ile bugün öğleden sonra çevrimiçi toplantıda bir araya geldi.

Sosyal medya hesabı "X" üzerinden paylaşımda bulunan Uraloğlu, "Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kulislerde "Bugün Kabine toplantsından sonra Cuhurbaşkanı Erdoğan İnstagram'ın açıldığığını duyuracak" beklentisi hakim iken  Ak Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu da Instagram'ın 'büyük olasılıkla' bugün açılacağını belirtti. Cevizoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşıma, "Son dakikada Instagram yetkililerinden kaynaklanan vazgeçme olmazsa" notunu düştü.

Büyük olasılıkla INSTAGRAM BUGÜN AÇILIYOR.

(Son dakikada İnstagram yetkililerinden kaynaklanan vazgeçme olmazsa).#instagramiGeriVer pic.twitter.com/5W2AN0ItCC

— Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu (@mhulkicevizoglu) August 5, 2024