GTO BAŞKANI ASLANTAŞ YANLIŞ YERDE DURMUŞ

Kocaeli'ye yeni atanan Vali İlhami Aktaş, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için dün tüm gününü Gebze ilçesine ayırdı.

GEBZE TİCARET ODASINA İADEİ ZİYARET
Vali İlhami Aktaş, Gebze Ticaret Odasına iade-i ziyarette bulundu. Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Aktaş ve beraberindeki protokol üyeleri, burada bir süre sohbet ederek, odanın bölgedeki ticari faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Gebze Ticaret Odasının bölgedeki ticari faaliyetleri ile çalışmalar hakkında bilgilerin alındığı, istihdam ve ihracatın artırılması noktasında yapılan çalışmaların değerlendirildiği bir görüşme geçekleştirildi. Vali Aktaş, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkıları için Gebze Ticaret Odası Başkanı Aslantaş ve yönetimine teşekkür ederek kolaylıklar diledi. 

GTO BAŞKANI ASLANTAŞ YANLIŞ YERDE DURDU
Vali Aktaş'ın GTO ziyaretinde toplu fotoğraf çekimi aşamasında, yerleşik protokol kuralları ve gelenekselleşmiş kaideleri gereğince, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ın, kurumun başkanı olarak hemen Vali Aktaş'ın sağ yanında durması gerekirken, Vali Aktaş'ın sağ yanında GTO Başkan yardımcısı Mikdat Aydın'ın ve sol yanında Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit'in yer alması dikkatlerden kaçmadı..

Vali Aktaş'ın yanında durması gereken GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ın ise Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit'in yanında yer alması, "Devlet ve kamu kurumlarında protokol kural ve kaideleri çok önemlidir. Bu kuralların uygulanmasına itina gösterilmelidir. Başkan Aslantaş o fotoğraf karesinde şahsi olarak kendisini değil, GTO'yu kurumsal olarak temsilen yer almış olduğu için Vali Aktaş'ın hemen yanında durması gerekirken, yanlış yerde durmuş." yorumlarına neden oldu..

GTO kurucu başkanı merhum İbrahim Başaran ve önceki dönem başkanı Nail Çiler protokol kurallarına gösterdikleri hassasiyet ile de bilinirlerdi..