BÜYÜKAKIN GEBZE'DEN DE BİR MÜDÜRÜ DAİRE BAŞKANI YAPTI

Büyükşehir’de yeni görevler belli oldu. Daire Başkanı olarak görev yapan 3 isim Genel Sekreter Yardımcılığı’na getirildi. 8 Daire Başkanlığı’nda ise değişim yaşandı..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir yönetim kadrosunda değişikliğe gitti. 3 isim Genel Sekreter Yardımcılığı’na atanırken, 8 Daire Başkanlığı’nda değişikliğe gidildi. 6 Şube Müdürü ise Daire Başkanı oldu. Başkan Büyükakın organizasyon yapısında yapılan değişiklikleri sosyal medya hesaplarından “Kıymetli hemşerilerim. Sizlere daha da iyi hizmet edebilmek için hem organizasyon yapımızı yeniledik hem de yeni görevlendirmeler yaptık” ifadesiyle duyurdu.

Başkan Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Ebübekir Arduç'a bağlı olarak çalışan Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığına ise Gebzeli bürokratı Nagehan Malkoç'u atadı..

2017 yılında İbrahim Karaosmanoğlu tarafından Gebze'den Kocaeli'ye transfer edilerem müdürlük görevine getirilen Nagehan Malkoç bu görevlendirme için sosyal medyadan yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi;

"2017 yılından itibaren yürütmüş olduğum Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü görevimden başkanımız Sn. Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN'ın tensipleri ile yeni kurulan "Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı" görevine atanmış bulunmaktayım. Şehrimizin huzuru ve gelişimi için her türlü imkanı seferber eden, gece gündüz demeden çalışan, kadın ve çocuklarımızın gelişimi, mutluluğu ve güvende yaşamaları için hizmet üretmemize öncü olan başkanımıza şahsıma güvendiği ve bu görevi layık gördüğü için şükranlarımı sunuyorum.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada şehrimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Bu süreçte herzaman yanımda olan Aileme,dostlarıma ve ekibime teşekkür ediyorum"