AK PARTİ DARICA'DA DANIŞMA TAMAM

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı 56. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nı büyük coşku ile gerçekleştirdi. Toplantının ev sahibi AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, seçim zaferini teşkilatın ve belediye başkanının uyum içerisinde çalışması ile mümkün olduğunu söyledi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı 56. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa; AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli İl Koordinatörü Ekrem Gölçeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Soba, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Bir önceki dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan, MHP Darıca İlçe Başkanı İlhan Yaşar, BBP İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, teşkilat mensupları, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar yaptı. Şakar konuşmasına “56.sını düzenlemiş olduğumuz AK Parti Darıca Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz." diye başladıktan sonra Darıca'da 31 Mart 2024 seçimleerini kazanmalarında emeği olan herkese teşekkür etti.

”ZAFERİMİZ, TEŞKİLATIMIZ İLE UYUMUMUZ SAYESİNDE”
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık konuşmasında şunları söyledi: “Biz bugün il başkanlığımız ve ilçe başkanlığımız önderliğinde burada sizleri dinlemek için buluştuk. Cumhur İttifakı’nın mührünü bir kez daha Darıcamız ile buluşturduk. Daha bilinçli bir şekilde çalışmak zorundayız. Biz buralara sizlerin sayesinde geldik. Teşkilatsız bir hayat, oksijensiz bir havaya benzer. Eğer biz başarı kazandıysak bu sizlerin eseridir. Teşkilatımız ile aramızdaki uyumdur bu zafer. Bizden önceki başkanımız Şükrü başkanımız da seçim sürecinde bizlerle çalıştı. Sizlere mahcup olmamak adına sizler için daha çok çalışmanın sözünü veriyorum. Rabbim bizleri sizlere karşı mahcup etmesin.” 

SOBA TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Bıyık’ın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Soba konuştu. Soba, “Hizmetler gece-gündüz devam ediyor. 31 Mart’ta da verdiğiniz oylarla teşekkürünüzü göstermiş oldunuz. Ben 14 Mayıs’ta milletvekili adayı idim. Şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum, Darıca’dan çok güzel destekler alıp, güzel programlar yaptık. Hizmetlere zaten devam ediyoruz. Bu dönem de Darıca’yı Tuzla’ya bağlayacağız inşallah” dedi. 
AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı 56. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli İl Koordinatörü Ekrem Gölçeker ve diğer ilçe birim başkanlarının konuşmalarının ardından sona erdi..