GTO BAŞKANI ASLANTAŞ ONLARI KENDİ KENDİNE Mİ ''KARDEŞ'' İLAN ETTİ?

Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş Kurban Bayramı nedeni ile gittiği memleketi Elazığ'da, Elazığ Ticaret Odasında düzenlenen bayramlaşma programına katılarak hemşerileri ile bayramlaştı..

Başkan Aslantaş'ın bu ziyareti ve bayramlaşma anının fotoğraf kareleri, GTO resmi sosyal medya sayfalarından "Elazığ Ticaret Ve Sanayi Odası’nda Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş katılarak olabilecek iş birliktelikleri ve iki oda arasında kardeş oda protokolünün imzalanması konularında görüşmelerde bulundular." sözleri ile paylaşıldı..

Gebze Ticaret Odasının bu resmi paylaşımından sonra bizi ulaşan bazı GTO üyeeleri ve okurlarımız "Hemşerilik ve kardeşlik hukuku tabi ki güzel bir şeydir ama Gebze Ticaret Odasının da kendi içinde bir işlevsel yönetim hukuku vardır. Abdurrahman bey, Gebze Ticaret Odası ile Elazığ Ticaret Odası'nın 'Kardeş Oda" olmaları yönündeki bir kararı daha önce GTO Yönetim Kuruluna ve GTO Meclisine sunmuş muydu yoksa Elazığ'a gittiğinde hemşerilik damarları kabarınca, orada kendi kendine böyle böyle bir karara mı vardı? " diye sordular..

Bizim de bu konu hakkında öncesinden bir bilgimiz olmadığı için sizlerin adına buradan soruyoruz;
Sayın Aslantaş, Gebze Ticaret Odası ile Elazığ Ticaret Odası'nın 'Kardeş Oda" olmaları yönündeki bir kararı kendi keendinize mi verdiniz yoksa GTO Yönetim Kurulu üyeleri ile GTO Meclis başkanı ve meclis üyelerinin böyle bir karardan önceden haberleri var mıydı?