AKŞENER GEBZELİ GÖKÇE KIZI YÜREĞİNE SOKTU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz günlerde makam odasında bir araya geldiği Gebzeli Gökçe Nesli Çağlayan'ın öylesine bir yürekten sarıp sarmaladı ve öpüp kokladı ki, o anı görenler "Genel Başkanımız Gebzeli Gökçe kızı yüreğine soktu" demekten kendilerini alamadılar..

Peki kimdi bu Gebzekli Gökçe Nesli Kondu Çağlayan?

İYİ Partinin kuruluşunda önce Gebze İlçe Gençlik Kolları yönetiminde yer alan Gökçe Nesli Kondu Çağlayan çalışkanlığı ve parti disiplinine harfiyen uymlu görev anlayışı sayesinde kısa sürede İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığına yükseldi..

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde,Kocaeli Milletvekili aday sıralamasının 3.üncü sırasında yer almasına kesin gözle bakılan Gökçe Nesli Kondu Çağlayan, Kartepe İlçe Teşkilatının sırabozalığı sonrasında. o sıraya Kartepeli aday konulunca, 5.inci sıra adayı olarak seçimlere girdi.

Seçimlerde en çok sahada olan milletvekili adaylarından birsi olan Gökçe Nesli Kondu Çağlayan daha sonra gerçekleşen İYİ Parti Genel kongresinde, Genel Başkanı Meral Akşener tarafından listeye dahil edilerek,  İYİ Parti GİK üyeliğine seçildi..

ANAP'ın efsane siyasetçilerinden Güray kondu'nun kızı olan Gökçe Nesli Kondu Çağlayan'ın Gebze ve Kocaeli siyasetinde uzun yıllar etkin bir şekilde yer alaacağı öngörülüyor..