ÇAYIROVA İTTİFAKI'NDA DEVA VE SAADET TAMAM; SIRADA CHP VE ADAY VAR

Geçtiğimiz gün "ÇAYIROVA’DA MİLLET İTTİFAKI KURMUŞ BİLE" manşeti ile yayınladığımız haberi şu ifadelerle sonlandırmıştık;

Çayırova'da Ak Partili yerel yönetimden kurtarılması şeklinde parti tabanından gelen bu seslere kulak veren CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve CHP Kocaeli Çayırova örgütlenmesinden sorumlu il başkan yardımcısı Baran Aydın ile İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak’ın da, tabanlarından gelen bu ittifak taleplerine sıcak baktıkları ve kendi aralarında uyum içinde oldukları dile getiriliyor.

Çayırova siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre; Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi ilçe Teşkilatlarının da, Çayırova’da milletin yaşatmaya karar verdiği bu ittifaka kayıtsız kalmamaları bekleniyormuş.. 

DEVA ÇAYIROVA'DAN ''BERABERİZ'' MESAJI
Yukardaki haberimizden bir gün sonra İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak yönetim kurulu üyeleri ile birlikte DEVA Partisi Çayırova İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Saraç bu ziyareti sosyal medyadan  "Yaşanılabilir bir Çayırova hedefine hep beraber yürüyoruz." diyen bir mesajla paylaştı. Başkan saraç mesajında şu açıklamada bulundu;
"İyi Parti İlçe Başkanı İlhami Bayrak ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri bu akşam teşkilatımız da bizleri ziyaret ettiler. Yaklaşan yerel seçimler ve Çayırova'mız hakkında karşılıklı istişarelerde bulunduk. "Yaşanılabilir bir Çayırova" hedefine hep beraber yürüyoruz. Çünkü "Deva Belediyeciliği"ne sayılı günler kaldı..."

ÇAYIROVA İTTİFAKI'NDA DEVA VE SP TAMAM; SIRADA CHP VE ADAY VAR
Ve bugün İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatını ziyaret ettikten sonra sosyal medyadan şu açıklamada bulundu;

"Yaklaşan yerel seçimler ve ülkemiz gündemi ile ilgili olarak Saadet Partisi ilçe Başkanlığına ziyarette bulunduk . Bizleri nezaketle ve samimiyetle ağırlayan Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Sayın Sinan Aydemir beye ve değerli içe yönetimine teşekkür ederiz. Çayırova kazanacak ..Milletimiz kazanacak."

Ve İYİ Parti, DEVA Partisi ve Saadet Partisinin bu mutabakatinden sonra sıra geldi CHP ile sağlanacak mutabakata ve akabinde belirlenecek olan "Çayırova Millet İİtifakı Belediye Başkan adayı"nın belirlenmesine..