AK PARTİ GEBZE'NİN MUTFAĞINDAN YETİŞTİ; O şimdi ilçe yeöneticisi

Ak Parti Gebze'nin kuruluşunda üye olarak siyaset ilk adımını atan Yaşar Demirci uzun yıllar Ak Parti Osman Yılmaz mahalle teşkilatınnda yönetiminde çalıştıktan sonra Ak Parti Gebze 2020 kongresinde Recep Kaya'nın yedek yönetim kurulu listesinde yer almıştı.

AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya, 24 Ekim 2020 tarihinde Ak Parti Gebze Osmanyılmaz Mahalle Başkanlığına Yaşar Demirci'yi atamış ve özel törenle atama belgesini teslim etmişti.

Osman Yılmaz mahalle başkanlığındaki siyasi saha çalışmları ile göz dolduran Yaşar Demirci, İlçe Yönetim Kurulundan 8 ilçe yönetim kurulu üyesinin Gebze Belediye Meclis üyesi aday adayı olmak için istifa etmesinden sonra yer almış olduğu Yedek Yönetim Kurulu listesinden direk olarak asil listeye geçti..

Evet Ak Parti Gebze'nin mutfağından geçerek her kademede görevler üstlenmiş olan Yaşar Demirci şimdi en mutlu günlerini yaşıyor. Çünkü hayalini kurduğu ilçe yönetim kurulu üyeliği görevine yükseldi. Yaşar Demirci'nin bu siyasi istikrarı ve çalışkanlığı ile siyasette daha da yükselmesi bekleniyor.

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığı resmi sosyal medya sayfasından bugün "İlçe Teşkilatı’mızda bugün nöbetçi ilçe yöneticimiz Yaşar Demirci. Hayırlı nöbetler diliyoruz inandığın Yolda Yürü" paylaşımı yapıldı.