AK PARTİ YEREL YÖNETİM BAŞKAN YARDIMCILARI TOPLANDI

8 Kasım 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla aralarında Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman'ın da olduğu 20 kişiyi, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yanına Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak atamıştı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman dün akşamki toplantılarını sosyal medyadan "AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz ve Başkan Yardımcılarımız ile bir araya gelerek birim toplantımızı gerçekleştirdik. Aziz milletimizin huzur ve mutluluğunu daha da artırmak adına çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz." sözleri ile paylaştı..

AK Parti Yerel yönetimler başkan yardımcıları şu isimlerden oluşuyor:
Mustafa Demir İstanbul Milletvekili, Ahmet Zenbilci Adana Milletvekili, Cemil Yaman Kocaeli Milletvekili, Ceyda Bölünmez İzmir Milletvekili, Mehmet Baykan Konya Milletvekili, Ali İnci Sakarya Milletvekili, Adnan Günnar MKYK Üyesi, Mehmet Sait Kirazoğlu MKYK Üyesi, Mücahit Yanılmaz MKYK Yedek Üyesi, Selim Yağcı eski Bilecik Milletvekili, Bilal Uçar 24. ve 25. dönem Denizli Milletvekili, Mahmut Kaçar eski Şanlıurfa Milletvekili, Abdurrahman Öz eski Aydın Milletvekili, Ayşe Sula Köseoğlu eski Kayseri Milletvekili, Semiha Ekinci eski Sivas Milletvekili, Müzehher Belma Erdoğan Eczacı, Lokman Ertürk Kahramankazan Belediyesi eski Başkanı ve Veli Böke Avukat.