VALİ YAVUZ KAYMAKAM ÖZYİĞİT VE BAŞKAN BÜYÜKGÖZ İLE KÖYLERE GİTTİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz dün geldiği Gebze'de Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, jandarma komutanı ve diğer yetkili ilçe müdürleri ile birlikte Gebze'nin Mollafenari, Denizli, Ovacık, Mudarlı, Kadıllı ve Cumaköy mahallerine giderek köylülerle sohbet toplantıları gerçekleştirdi..

Vali Yavuz o toplantıları sosyal medyadan şu sözlerle paylaştı;
"Gebze İlçemiz kırsal mahalle ziyareti programında son durağımız Denizli Mahallesi oldu. Gebze Kaymakamımız , Belediye Başkanımız ve İl Müdürlerimizin katılımı ile 6 kırsal mahallemizi ziyaret ederek ihtiyaç ve sorunları dinledik. İlgililere talimat verdik."

"Gebze Mollafenari Mahallesi ziyaretimizde mahalle sakinleri ve muhtarımız İletilen talepleri değerlendirdik ve yapılması gerekenler noktasında kurum müdürlerimizi talimatlandırdık."

"Sıkıntı ve taleplerin çözümü noktasında devlet olarak kurum müdürlerimizle Mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Gebze Cumaköy sakinlerimize teşekkür ediyorum.
Kırsal mahalle ziyaretlerimiz kapsamında Gebze Kadıllı mahallesi muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldik. Mahallemizin talepleri ve sorunları hakkında istişarelerde bulunduk."

"Kurum müdürlerimizle beraber Gebze İlçemizde mahalle ziyaretlerine devam ederek incelemelerde bulunduk. Ovacık Mahallesi muhtarımız ve mahalle sakinleri ile bir süre görüşerek ihtiyaç ve taleplerini dinledik.Kendilerine teşekkür ediyorum."

"Kırsal mahalle ziyaretlerimiz kapsamında Gebze Kadıllı mahallesi muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldik. Mahallemizin talepleri ve sorunları hakkında istişarelerde bulunduk."

"Gebze İlçesi Mudarlı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, sıkıntı ve taleplerini dinledik. Mahalle muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum."