İmamoğlu: ''Benim çevremde onlar duramaz''

İmamoğlu'ndan 'ekremedit' hesabı açıklaması: Hiçbir bilgim ve ilgim yok

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Bu tweet hesabının Ekrem Beye yakın olduğu söylendi" dediği "@ekremedit" hesabı hakkında, "Anonim hesapmış. Hiçbir bilgim ve ilgim yok. Benim çevremde trol duramaz" açıklamasını yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay akşamı ikinci turda neden çekilmediğine ilişkin açıklamasında, "Evet, ikinci tura katılmama yönünde bir kararım oldu. Divan Başkanı olan Ekrem İmamoğlu ile bu konuyu bir odada görüştük. ‘Özgür Beyi de çağırsın, ben elini de kaldırayım' dedim. Fakat daha genel kurul salonuna gitmeden @ekremedit diye bir twitter hesabı var galiba. O hesapta farklı bir dille sanki bunu bir talimatla yapıyormuşum gibi tweet atıldı. Bu tweet hesabının Ekrem Beye yakın olduğu söylendi" demişti.

Ekrem İmamoğlu, söz konusu hesap hakkında, "Anonim hesapmış. Hiçbir bilgim ve ilgim yok. Benim çevremde trol duramaz" dedi.