Gebze İstihdam Garantili Mesleki Eğitim Kursu Sertifikaları Verildi

Kocaeli sanayisindeki kalifiye ara eleman ihtiyacının giderilmesine katkı sağlayacak olan ‘İstihdam Garantili Mesleki Eğitim Kursu’ Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi (GGOSB), Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası iş birliği protokolü imzalamışlardı.

Gebze'de gerçekleştirilen imza törenine projenin paydaşları olan MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, GGOSB Başkanı Adem Ceylan, Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Alper Demir,  Pimtaş Ar-Ge Müdürü Özlem Kozankurt ve Erem İş Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Özhor katıllım sağlamıştı.

Protokol çerçevesinde iş arayan gençlere istihdam garantili mesleki eğitimler verilecek. 21 gün sürecek kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler OSB’de yer alan çeşitli firmalarda işe yerleştirilecekti.

Bugün gerçekleşen sertifika töreninde ‘İstihdam Garantili Mesleki Eğitim Kursu’na katılan gençlere, sertifikaları teslim edildi. Gebze Güzeller Organize Sanayi BölgesiNDE yapılan sertifika teslim törenine proje paydaşlarının tamamı katılarak gençlere sertifikalarını kendi elleriyle teslim ettiler.

PİMTAŞ A.Ş. YE ZİYARET
Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, ​Gebze Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan, Gebze Esnaf Odası başkanı Alper Demir ve beraberindeki heyet, sertşfika töreninden sonra Pimtaş A.Ş'ninPelitli yerleşkesini ziyaret ettiler..

PİMTAŞ A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Şamil Tahmaz ile İstihdam Garantili Mesleki Eğitim Kursu ile değerlendirmelerin de yapıldığı ziyaret sonrasında Şamil Tahmaz kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti..