GEBZE'DE FETÖ'DEN EL KONULAN BİNA TEHLİKE SAÇIYOR

İYİ Parti Gebze önceki dönem İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, 15 Temmuz 2016 kanlı darbe girişiminden sonra Gebze'de el konulan FETÖ'ye ait binalar içinde Kaymakamlık karşısındaki dar sokaktaki binanın metruk halde ve yıkılmak üzere olduğu ve yoldan geçen yayalar için tehlike arzettiği halde hiç bir müdahale yapılmamasına sert tepki gösterdi.. 

Av. Burak Uluköylü sosyal medya sayfasından yaptığı tepki paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

YAZIKLAR OLSUN !!!
3 yıl önce gündeme getirmiştim, 2015 yılından beri tek bir çivi çakılmadan 8 yıldır metruk bir halde olan bu yapıya ne zaman müdahale edeceksiniz, hiç mi utanmıyor, hiç mi sıkılmıyorsunuz, siz rant olmayan hiçbir hizmeti vatandaşa sunmuyormusunuz? İşiniz gücünüz rant mı?
Hizmeti geçtik, Gebze halkının can güvenliği sizin hiç mi umurunuzda değil? Sözde güvenlik amacıyla bu metruk binanın etrafındaki hurda saçlardan yaptığınız güvenlik önlemi nedir? Ya siz dalga mı geçiyorsunuz bu milletin aklıyla?
Bu metruk binanın hukuki durumu nedir? Yeter artık insanlar yoldan geçemiyorlar, Gebze’nin merkezindeki bu rezil görüntü hiç rahatsız etmiyor mu sizleri? Bu kenti yöneten yöneticiler size sesleniyorum; gözleriniz kör mü oldu, yoksa vicdanınız mı kurudu?
Lafa gelince Gebze’ye yaptığınız yatırımları naralar atarak reklam yapmasını biliyorsunuz da, Gebze’nin göbeğindeki bu metruk binanın bırakın insalar için yarattığı can güvenliğini, görüntü kirliliği de mi sizi rahatsız etmiyor?
Yazıklar olsun !!!