Kılıçdaroğlu ve Babacan mutfaktan birlikte seslendi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kılıçdaroğlu'nun evinin mutfağında Türkiye ekonomisine dair bir video çekti. Kılıçdaroğlu, videoyu Twitter'dan "Şampiyonlar Ligi hazır" notuyla paylaştı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve eşi Ülkü Zeynep Babacan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun misafiri oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Twitter’dan Ülke Zeynep Babacan ile çay içip börek yerken çekilen bir fotoğraf karesini paylaşarak “Babacan çifti bu akşam misafirimizdi. Kemal Bey, Ali Bey’i de mutfağa girmeye ikna etti. Ne konuştuklarını bilmiyoruz, vallahi biz de meraktayız” ifadelerini kullandı.

Ali Babacan da sosyal medya hesabından saat 23.15’te “Arkadaşlar bu gece çok da erken uyumayın, olur mu? Kemal Kılıçdaroğlu ile size bir sürprizimiz var :)” paylaşımı yaptı.

“ŞAMPİYONLAR LİGİ HAZIR”

Art arda paylaşımlar sonrası merakla beklenen açıklama geldi. Kemal Kılıçdaroğlu, saat 00.00’da Twitter’dan ‘Şampiyonlar Ligi hazır’ notuyla Ali Babacan ile evinin mutfağında çekilen videoyu paylaştı. Türkiye ekonomisinin ele alındığı videoda ilk söze Kılıçdaroğlu başladı. Kılıçdaroğlu, konuşmasında şunları söyledi:

* “Bugün mutfağımızda önemli bir konuğum var. Eşlerimiz salonda, biz de buraya sığındık. 15 Mayıs itibariyle birlikte çok önemli çalışmalara imza atacağımız Ali Bey ile çayımızı içiyoruz. Bari fırsat bu fırsat size de seslenelim dedik. Sayın Ali Babacan yıllarca ekonomi yönetiminin başında yer almış, ekonomide akılcı bir politika benimsemiş, işinin ehli bir siyasetçi. Dünyanın güvendiği bir insan. Millet İttifakı olarak birlikte devletin ekonomi kurumlarını dünya ölçeğinde güvenilir hale getireceğiz. Mesleki liyakat, kurumlara geri dönecek. Finans çevrelerine gerçekçi bir biçimde güven vereceğiz.

“BİRKAÇ GÜN İÇERİSİNDE ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSUNU DA GÖRECEKSİNİZ”

* Bütçe disiplinini sağlarken vergide adaleti de sağlayacağız. Planlı ve temiz yatırımlarla her alanda üretim hamleleriyle yenilikçi teknolojilerle ülkemizi dünyayla rekabet eden bir ülke haline getireceğiz. Hatırlayın önce ferah sonra da refah dedik. Türkiye’ye hızlı nefes aldırıp bizi bu krizden çıkaracak ve sonrasında da kalıcı refahı hazırlayacak ekipler hazır. Dünyada çok saygı gören yurt içinde ve yurt dışında çalışan akademisyenlerimiz, deneyimli bürokratlarımız var bu ekipte. Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarından ekonomi alanında uzman isimler ki birkaç gün içerisinde bu şampiyonlar ligi kadrosunu da göreceksiniz.

Şampiyonlar Ligi hazır. pic.twitter.com/V4f3dVRM2P

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 2, 2023