ESKİ KAYMAKAMLARI GÜLER'E GEBZE'DEN ZİYARETÇİ AKINI

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, 12 Ağustos 2022 tarihli kararname ile Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine kaymakam olarak atnamıştı. Beş yıl süre ile Gebze'de kayamakamlık yapmış olan Müstafa Güler'i çok seven Gebzeliler onu yeni görev yeri Süleymanpaşa'da ad aylnı bırakmayarak tebrik ve hayırlı olsun ziyaretine gidiyorlar..

Geçtiğimiz ay Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze ilçe sağlık müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Gebze eski belediye başkan vekili Hüseyin Öztürk, FP Gebze Belediyesi eski meclis üyesi İbrahim Çiçek ve Ak Parti Gebze İlçe Başkan vekili Raif Öztürk heyet olarak Kaymakam Mustafa Güler'i yeni görev yerinde ziyaret etmişlerdi..

Dün de Gebze Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara beraberindeki bir grup Gebzeli iel birlikte Kaymakam Güler'i ziyaret gittiler. Mustafa Güler çok mutlu olduğu ve duygulandığı bu ziyareti twitter sayfasından "Gebze’den mesai arkadaşlarımı ,sevgili dostlarımı bugün ilçemizde misafir ettik. Sağolsunlar ziyaretime gelmişler. Birlikte güzel günlerimizi yad ettik. Çok selam aldık. Bol ,bol selam gönderdik. Vefa asla unutulmaz." sözleri ile paylaştı..