GEBZE’NİN ENERJİSİNİ BU TÜRDEN ZİYARETLER İLE BOŞA TÜKETMEYİN SAYIN BAŞKANLAR!

Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler, 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde CHP Kocaeli milletvekili olunca, GTO yönetim kurulunun kendi arasında yaptığı seçimde, 6 üyenin oyunu alan Abdurrahman Aslantaş, GTO’nun yeni başkanı oldu..

Peki aradan geçen 19 aylık sürede Abdurrahman Aslantaş ne yaptı ve ne yapıyor?
İlk 6 aya tebrik ziyaretlerini kabul etti, 13 aydan beri de “bir daha ki kongrede kendisini tekrar başkan seçsinler” diye, GTO üyelerine tek tek çat kapı ziyaretleri yapıyor ve de GTO kasasından hediye olarak götürdüğü porselen takımdan kahve seti hediyesi ile  “bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı”nı koyuyor...

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ikinci kez belediye başkanı seçildi..
Peki Zinnur Büyükgöz 6 aydan beri ne yapıyor?
Tebrik ziyaretlerini kabul ediyor..

Tam “Gebze Belediyesine seçim tebrik ziyaretler azaldı” diye sevinmişti ki, şimdi de Ümre’den yeni dönen Zinnur Büyükgöz’e “Allah Ümre’nizi kabul etsin” ziyaretleri başladı..

Ve GTO’nun ziyaretçiği ile meşhur olan başkanı Abdurrahman Aslantaş dün birkaç yönetim kurulu üyesi ile birlikte Ümre’den döne Başkan Büyükgöz’e makamında, bir tebrik ve Allah kabul etsin ziyareti gerçekleştirdi..

Ey Gebze’nin sanayi ve ticaret hayatlından sorumlu Gebze Ticaret Odasının başkanı Abdurrahman Aslantaş, ülkemizin ekonomik zorluklarından dolayı sıkıntı içinde olan 20 bin oda üyesinin sorunları ile ilgilenmek ve onların ticari yaşamlarını kolaylaştıracak yeni yeni projeler üretmek yerine, neden bu aşamada gereksiz olan bu ziyaretler ile Gebze Ticaret hayatının enerjsini boşa heba ediyorsunuz?

Ey Gebze’nin yerel hizmetlerinden sorumlu belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin bunca birikmiş yaşam sorunları varken, ilk 6 ayı tebrikleri kabul ziyaretleri ile boşa geçirdiniz. Şimdi ikinci 6 ayınızı da “Ümre tebrik ziyaretleri” ile mi geçireceksiniz..

Lütfen size Ümre tebriği için gelecek olanlara “kusura bakmayın ben bu devletten aldığım yüksek maaşın karşılığında zamanımı bu millette hizmet için ayırmalıyım” deyiverin..  

İllaki tebrik etmek isteyenlerin tebrik dileklerini de, başkanlık makamını meşgul ettirmemek için telefonda kabul ediverin..  
Yoksa sizin de adınız "Ziyaretçi Başkan"a çıkar animallah..

Son olarak;
İnanın sizlerin bu ziyaret fasılları, bizlere çocukluğumuzda oynanan evcilik oyunlarının "hu hu komşu komşu ben geldim" sahnelerini hatırlatıyor..