GEBZELİ AV. HARUN KAYA'YA TFF'DE ÖNEMLİ GÖREV

18 Temmuz 2024 tarihinde yapılan olağanüstü kongrede TFF Başkanlığına seçilen Trabzonspor eski kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yeni oluşturduğu TFF yönetiminde Gebze'den de ikİ isme önemli görev verdi..

Gebze'nin tanınmış isimlerinden Kocaelispor kulüp başkan yardımcılığı da yapmış olan Av. Harun Kaya, TFF Disiplin Kurulu üyeliği ve iş insanı Adem Doğruel'de Yönetim Kurulu yedek üyelikleri görevlerine getirildiler..

TFF'de ki bu görevlendirmeler ile ilgili olarak kocaeli haberi gazetemize açıklama yapan Av. Harun Kaya "Biliyorsunuz sporu seven ve spor kulüpleri içinde olan birisiyim.  Gebze'de Sultanorhan Kulüp başkan yardımcılığı, Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği kurucu başkanlığı ve en son olarak da  Kocaelispor kulüp başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum.  TFF başkanlığına seçilen değerli büyüğümüz İbrahim Hacıosmanoğlu ile geçmişe ve spora dayalı bir tanışıklığımız var. Böyle bir görevi bize uygun gördüler, biz de kabul ettik. İnşallah futbola ve Gebze'de spora bir faydamız olur" dedi..