GEBZE OTOBÜS TERMİNAL İŞLETMECİLERİ YÜZDE 500 ZAMMA İTİRAZA GİTTİLER

Gebze Otobüs Terminalindeki tüm yazıhaneler, market ve büfeler Gebze Belediyesinin kiracısı durumundalar. Gebze Belediyesi, 2024 yılı için düzenlediği aylık kira bedelini 5.000 TL'den 25.000 TL'ye yükseltme kararı aldı. Bu yüksek zam kararı karşısında tüm otobüs yazıhanecileri "Yüzde 500 zam nerde görülmüş. Tek seferde bu kadar yüksek kira artışı mı olur" diye tepki göstererek adeta isyanları oynadılar..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün Ümre ziyaretinden dönmesini bekleyen Gebze Otobüs Terminali Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Temel ve yönetim kurulu üyeleri bugün topluca kendsini, ziyaret ederek, kiralarına makul ölçüde zam yapılmasını talep ettiler..

Zinnur Büyükgöz bu ziyareti sosyal medyadan "Gebze Otobüs Terminali Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Temel ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Başkan Büyükgöz'ün otobüs yazıhanecilerine nasıl bir cevap verdiği merak konusu olurken, Dernek Başkanı Kenan Temel ve yönetiminin, sonuç alınamaması halinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a da bu sıkıntıyı aktarmaya gidecekleri öğrenildi..