Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odasından üretime teşvik

Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası İMEP Programı ile istihdamı arttırıyor. Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Alper Demir, İstihdam İçin Mesleki Eğitim Programı ile istihdamı arttırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Alper Demir, İMEP kursları için yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı,

Gebze Ensaf ve Sanatkarlar Odası olarak, şehrimizde istihdamı arttırmak ve yeni çalışma alanları oluşturmak amacıyla İMEP programı kapsamında önemli bir eğitim programını başlatmış bulunmaktayız. Bu program, Gebze'nin ekonomik büyümesini desteklemek ve gençlerimize, iş arayışında bulunan vatandaşlarımıza mesleki beceriler kazandırmak amacıyla hayata geçirildi.

Bu kapsamda düzenlenen eğitim programımız, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilmiştir. Bu güçlü işbirliği sayesinde, Gebze'nin geleceğine katkı sağlamak için elbirliğiyle çalıştık.

Eğitim programımıza toplamda 124 kursiyer katıldı. Kursiyerlerimize, tamamladıkları eğitimin ardından istihdam garantisi sunuyoruz. Bu sayede, vatandaşlarımızın iş hayatına daha güçlü bir şekilde adım atmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz.

Gebze Ensaf ve Sanatkarlar Odası olarak, istihdam alanında yetenekli gençlerimizi ve vatandaşlarımızı desteklemeye ve Gebze ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. İşbirliği yaptığımız paydaşlarımıza teşekkür ederiz ve gelecekte daha fazla başarılı projeye imza atmayı dört gözle bekliyoruz.

Programın Kapsamı;
Protez Tirnak Kursu ( 80 saat), Pastaci girag kursu (124 saat), Asci çırağı kursu (178 saat), Kösele çanta yapimi kursu (139 saat), Gaz alti kaynak kursu (218 saat), Dogalgaz ic tesisat kursu (218 saat), Sihhi tesisat kursu (142 saat)