GEBZE BELEDİYE BASIN MÜDÜRLÜĞÜ HABERİ NİÇİN BAYATLATMIŞ?

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan'ın üç gün önce sosyal medyadan fotoğrafları ile paylaştığı "Kocaeli Milletvekilimiz Eğitim komisyonu üyemiz Sayın Mehmet Akif Yılmaz ve Gebze belediye başkanımız Zinnur Büyükgöz ve teşkilat mensuplarımızla eğitim yatırımlarımızı gezdik…." haberini, Gebze Belediyesi Basın Müdürlüğü ancak bugün yani tam 72 saat sonra haber haline dönüştürüp yayınlanmak üzere gazetelere servis etti..

Anlaşılan Başkan Zinnur Büyükgöz'de ki "ağır ama emin adımlarla hizmet" anlayışı, Basın Müdürlüğündeki görevlilere de sirayet etmiş..

Lakin bu hızlı iletişim çağında ve haberlerin beş dakika sonrasında bile bayatladığı bir zaman diliminde üç gün önceki habere kimse itibar edip okumaz bile..

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim Komisyonu üyesi Mehmet Akif Yılmaz bu haberi aynı gün yani 15 Eylül 2023 tarihinde sosyal medya sayfasında anında paylaştı..

Basın birimi olmayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan'ın da aynı tarihte anında servis ettiği bir haberi, onlarca personeli olan ve son derece modern iletişim teknolojisi araçlarına sahip olan Gebze Belediyesi Basın Müdürlüğü niçin 3 gün bekletir ve 18 Eylül 2023 tarihinde basına servis eder anlamak mümkün değil..

Bizde bu haberi Gebze Belediyesi basın servsine aynen riayet ederk bugün bu açıklamayı yapmadan yayınlasaydık, "bayat haber yayınlayan gazete" yakıştırmasına muhatap olmuş olacaktık.. 

İŞTE GEBZE BELEDİYESİNİN O HABERİ

Vekil Yılmaz ve Başkan Büyükgöz’den Okullarda İnceleme Turu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ilçede yapımı devam eden okul projelerini sahada inceledi. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve AK Parti Gebze İlçe Teşkilat yöneticileri, belediye başkan yardımcılarının da katıldığı inceleme turunda Gebze’de yapımı hızla devam eden okul projelerinin geldiği aşama hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Yapım çalışmaları hakkında ilgililerden bilgi alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz yaptığı açıklamada, “Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şener Doğan ve teşkilatımızla birlikte Gebze Teknik Anadolu Lisesi ve İnönü İmam Hatip Ortaokulunda devam eden çalışmaları yerinde inceledik” ifadelerini kullandı. 

Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şener Doğan ve teşkilatımız ile birlikte Gebze Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve İnönü İmam Hatip Ortaokulu'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledik. pic.twitter.com/woAfliBqsD

— Mehmet Akif YILMAZ (@makif_yilmaz) September 15, 2023