FATMA BAŞKAN DAHA ŞİMDİDEN GEBZE'Yİ NEDEN YOK SAYDI?

İzmit Belediye başkanlığını ikinci kez kazanan Fatma Kaplan Hürriyet'in 2029 yerel seçimlerinde CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığına aday olmak istediği, siyaset kulislerinde yüksek sesle konuşuluyor..

Fatma Kaplan Hürriyet'te adeta bu iddiayı doğrularcasına, geçtiğimiz gün Kocaeli'nin en büyük nüfusuna ve seçmen saysına sahip olduğu Gebze'ye gelerek CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve ilçe kadın kolları başkanı Sevgül Tüze ile birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi..

Bu ziyaret, CHP Gebze ilçe Kadın Kollarının sosyal medya sayfasından "Sayın Belediye Başkanımız Av.FatmaKaplan Hürriyet ile birlikte Gebze kadın kolları Başkanı Sevgül Tüze ve CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile birlikte Adem Yavuz muhtara hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk" sözleri ile duyuruldu..

Lakin Fatma Kaplan Hürriyet'in facebook ve X (twitter) sosyal medya sayfalarından, bu Gebze ziyaretleri ile ilgili olarak paylaşım yapılmadığı görüldü. İşte bunu farkedenler de "Fatma başkan daha şimdiden Gebze ziyaretlerini Kocaelilere göstermeyerek yok saydı. Yarın Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı seçilirse, yine Gebze'yi yok saymaya devam eder mi acep" diye endişeye düşmeden edemediler..